Vil du øge dit niveau som gamer? Dette skal du bruge

Mener du, at dit gaming projekt kører derud af? Men kigger du stadigvæk efter veje, som kan gøre dig til en endnu bedre gamer? Så er du faldet over den rette artikel. I denne artikel vil du nemlig kunne læse om det udstyr, som du bør anskaffe dig, hvis du ønsker at tage din gaming til det næste niveau. Husk at du ikke behøves at anskaffe det hele på samme tid, men anse det blot for en vejledende liste, som du kan arbejde dig hen imod. Prøv desuden at prioritere hvilket udstyr, som du vil få gavn af, i netop din situation.

Vær professionel når du streamer

Hvis du arbejder på at blive en anerkendt gamer, så vil streaming også være en del af dit projekt. Når det kommer til streaming, er der mange bolde at holde i luften. En ting er hvordan du bør agere på dine streams, en anden ting er, hvilken udstyr du bør anskaffe – hvilket er hvad vi kigger nærmere på det her. De fleste ved, at du bør have et godt webcam. Men de fleste ved ikke, hvordan du skaber den professionelle belysning på dit billede. Dette sker igennem bruget af ring light til streaming, som du kan bruge til at iscenesætte dig på den rette måde.

Vælg en computer med nok power

Vi kommer heller ikke udenom, at du skal bruge en god computer. Det er vigtigt at computeren kan trække netop det spil, som du ønsker at gå i dybden med og på samme tid have nok kapacitet til at du kan streame på samme tid. Hvis du er i besiddelse af flere computer, kan du overveje et setup, hvor du deler opgaverne op. Du kan f.eks. bruge én computer til at streame og en anden til at spille.