Surfmore

SURFMORE er startet som en hobby og med en enorm kærlighed til surfing, sporten og naturen. Oprindeligt ville vi egentlig bare surfe hele dagen selv og samtidigt dyrke alle former for surfing. Hvad enten det var windsurfing, sup surfing eller kitesurfing. Alt aktiv vandsport og timer på vandet skulle udnyttes ligegyldigt vind og vejrforhold. 

Da vi startede SURFMORE tilbage i slutningen af 2017 var det med udgangspunktet, at vi ville designe og udvikle de bedste oppustelige sup boards på markedet. Udgangspunktet var kvalitet, konstruktion og brugervenlighed, og prisen skulle tilmed være til at betale og attraktiv for begyndere og øvede. Målet var at lave kvalitetsudstyr som kunne bruges mange år frem. 

I 2017 var der allerede mange “billige” sup boards på markedet. Det er boards vi definere, som bløde sup boards og udfordringen ved disse er, at man aldrig rigtigt kommer i gang med dem. De fleste som har prøvet at stå på et af de bløde single layer boards vil kunne nikke genkendende til udfordringen og hvor svært det egentlig er, at balancere på et board, som mest af alt minder om en hoppebold. Det kan være enormt krævende og svært at stå på de billige boards grundet billig konstruktion og materialevalg. Derfor startede vi SURFMORE. Vi ville gøre op med disse og vi ville sikre, at alle kunne komme godt i gang med vores elskede sport. 

Hos SURFMORE har det siden 2017 været et mål, at vi vil lave de bedste og mest brugervenlige sup boards på markedet. Et stabilt og holdbart board til den nye surfer og til familien som vil have kvalitetsgrej som kan bruges mange år ud i fremtiden. Samtidigt er et oppusteligt sup board smart og praktisk. Bor du i en lejlighed tæt ved vandet, men ikke har plads til et hardboard, så kommer det oppustelige board til sin fordel. Det kan pakkes og pumpes i løbet af få minutter. 

 Alle SURFMORE modeller er fremstillet i en dobbeltlags MSL 1000D konstruktion. Dette er din sikkerhed for en af de stærkeste og mest hårdføre konstruktioner på markedet. Derudover er alle boards fremstillet i top komponenter lige fra den medfølgende højkapacitets pumpe, til finnen som er fremstillet i akulon og letvægts leash linen på bare 70 gram! Detaljerne er gennemgående og kvaliteten er gennemtestet. 

SURFMORE er i dag en af de foretrukne valg hos sejlklubber, foreninger og udstyr til aktivt idrætsliv. 

Løbende er sortimentet blevet udvidet til alt fra slidstærke våddragter, til sko, svømmeveste og en lang række tilbehør til vandsport. Vi kender materialerne, syningerne og vi ved nøjagtigt hvilken våddragt som egner sig bedst til efteråret og hvorfor du skal vælge en sup vest med side zipper. 

Vi bruger, designer og udvikler alle produkter og du kan være sikker på, at alt bliver testet i alle slags forhold. Heldigvis er vi stadig vilde med at komme på vandet og surfe! 

SURFMORE er skabt af surfere med kendskab og kærlighed til sporten. Derfor ved du også at når du handler dine produkter hos os står vi indenfor alle produkter og vi kender dem ned til mindste detaljer. 

Det er altid vores mål at vejlede dig til rette valg og har vi ikke produktet, så undersøger vi muligheden for at skaffe dig det i rette størrelse og til den rigtige pris. Vi vil være din foretrukne leverandør og valg når det kommer til aktiv vandsport hvor det er kvalitet og brugervenlighed som vægtes. 

Vi gør en dyd ud af at yde ordentlig service og vi tager os tiden til at besvare de spørgsmål du måtte have inden køb. Vi bestræber os på at levere din bestilling i løbet af 1-2 hverdage.