Stort overblik over fodboldkampe i TV hos campo.dk

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige tv-kampe, der viser fodboldkampe. På campo.dk er der dog en løsning. Dagligt bliver tv-oversigten opdateret, således du aldrig mere skal være i tvivl om, hvor på tv’et du finder netop den fodboldkamp, så du gerne vil se.

Når det kommer til fodboldkampe i tv, er der flere spillere på markedet.

Ind imellem kan det derfor være vanskeligt at navigere i de danske tv-kanaler, der viser fodbold. På campo.dk kan man dog få det fulde overblik over alle de kampe, der vises i dansk tv.

I vores hjemlige andedam er det ikke kun Superligaen, der bliver vist i tv. Også fodbold fra den danske 1. Division samt kvindeligaen kan følges på danske tv-stationer, ligesom det er tilfældet for begge de danske fodboldlandshold.

Campo.dk sender også de internationale kampe

Er man mere til international fodbold er der dog også en løsning på det. Fra verdens største fodboldliga, den engelske Premier League, bliver de fleste kampe nemlig vist live i dansk tv, og særligt de klubber med danske spillere, kan man stort set være sikker på at se.

Også fodboldens internationale Superliga – Champions League – bliver vist på dansk tv, men også Europa League og den nye Europa Conference League kan følges på danske tv-stationer.

Hvis man er mere til fodbold fra store ligaer som den spanske LaLiga eller den italienske Serie A, er der også pæne muligheder, ligesom flere kampe fra den tyske Bundesliga hver uge bliver vist i dansk tv.

I Danmark er de store spillere på fodboldscenen Viasat og Discovery, men de seneste par år er også TV 2 kommet med.

I alt er der cirka et dusin danske tv-kanaler, der viser fodbold regelmæssigt, og en sjælden gang imellem vises der også fodbold på statsejede DR’s kanaler.