Sportyfied har smarte spillesæt til holdsport

Du må lige drible ind til Sportyfied for at se deres mange gode tilbud på spillesæt til holdsport som håndbold, fodbold og basketball. Har du brug for at få julegaven i hus med spillesæt i anerkendte mærker, så er der masser af muligheder for at få lækkert og blødt sportstøj i polyester. I nogle af sættene hører der strømper til, og i andre må du købe dem ved siden af. Du kan lige vise modstanderne, hvem du er, hvis du får tryk på. Bestil nu, så du har det inden jul.

Skarpe mærker fra Sportyfied laver dit spillesæt

Adidas formår at sparke moden frem i top, når det gælder spillesæt, og derfor ligger de højt på juleønskelisten over sportstøj. Det er tysk kvalitet. Hummel er kendetegnet som et holdningspræget brand, og de leverer kvalitetstøj i god stil. Joma er for dig, der er prisbevidst, og du får flotte sæt i mange farver og mønstre. Danskproducerede Select hjælper dig med at skaffe kvalitetsbolde og fine spillesæt, som er komplette med strømper. Ved andre sæt skal du huske at få strømperne med.

Uanset om du vælger shorts og T-shirts, eller du er mere til joggingsæt og andre spillesæt, kan du få både dame- og herremodeller. Og masser af spillesættene er til børn. Shorts, T-shirts og strømper er altid i polyester for ikke at suge sved, og joggingsæt finder du blandt andet i blød bomuld. Hop ind om Sportyfied, og vælg de rette størrelser, farver og mønstre, så du kommer i mål med julegaverne.

Bestil et fedt og unikt tryk på spillesættet

Der er tryk på dig, når du er på banen, og nu kan du også let få tryk på trøjen i dit spillesæt. Vis modspillerne, hvem du, dit barn eller din mand er med tryk på T-shirten. Når du går ind og vælger farve, mønster og størrelse, vælger du også let, hvad der skal stå på bryst- og rygmusklerne. Skal der være et logo, skal du have skaffet et billede, som du kan uploade. Der er mange muligheder for at få det perfekte tryk på dit sportstøj. Vælg for eksempel spillernummer foran og en del af navnet bagpå. Og kom op i omdrejninger, for du skal bestille det nu. Der er nemlig 2-3 ugers leveringstid på spillesæt med tryk. Så kan I spille med musklerne over for modstanderne inden længe.

Mange køber også kvalitetsbolde i det danske mærke Select, så for at komme i mål med lys i øjnene, skal du lige smide et par bolde i kurven.

Dyrk de gode tilbud på Sportyfieds hjemmeside, og bestil joggingsæt i bomuld, gode bolde, strømper og tre eller flere lækre spillesæt med tryk på i dag, så du har det hele inden jul.