Spar penge på genopladelige batterier

Hvis din fjernbetjening, tandbørste, boremaskine eller noget andet løber tør for strøm, bør du kigge på genopladelige batterier. Genopladelige batterier er også kendt som akkumulatorbatterier i nogle lande. De har mange fordele i brug, da de kan oplades i deres eget hus og bruges igen, når de er blevet afladet. Genopladelige batterier findes i forskellige typer, så inden du køber dem, er det vigtigt at sætte dig ind i mulighederne, inden du køber dem. Et eksempel på en type genopladeligt batteri er nikkel-cadmium (Ni-Cad)-celler, som ofte skal udskiftes, når de løber tør for opladning, selv om de fleste konventionelle apparater fungerer uden problemer med denne type celler. Hvis det lyder som noget for dig, så skynd dig ind i udvalget lige nu og find genopladelige batterier til både AA og AAA her.

Flere typer genopladelige batterier

En anden type genopladeligt batteri er nikkel-metalhydridceller (Ni-MH). Disse batterier kan oplades og aflades flere hundrede gange, men det er vigtigt, at du bruger den rigtige oplader, da disse celler ellers kan gå i stykker og blive ubrugelige. En fordel ved denne celletype er, at de ikke indeholder cadmium, hvilket betyder, at der ikke er nogen risiko for toksicitet eller miljøforurening, når de bortskaffes i affaldsindsamling og på lossepladser. De behøver heller ikke at være helt afladet, før de genoplades, som Ni-Cad-celler gør, så du kan simpelthen sætte dem i din enhed, når den har brug for strøm, uden at skulle vente på, at de først mister deres opladning helt.

Spar penge på genopladelige batterier

Genopladelige batterier er særligt gode til personer, der bruger mange forskellige enheder. Det er nemt at oplade dem, de kan oplades i deres kabinet, og de giver dig meget for pengene efter blot et års brug. Hvis du vil spare endnu flere penge, bør du prøve ReCyko Pro AA genopladelige AA-batterier , som holder op til tre gange så længe som konventionelle genopladelige celler. Du kan også tage et kig på ReCyko+ AAA , som giver dig de samme store fordele.