Sådan vælges der skrivebord

Et godt skrivebord er en fantastisk investering. Det er nok også noget, som mange bruger nu til dags, selv hvis man ikke går i skole mere. Især også hvis man arbejder hjemmefra, hvilket mange nok har skulle gøre de sidste par år og måske endda stadig gør – af åbenlyse grunde. Men så er det kun godt, at man kan finde mange forskellige skriveborde hos Daells Bolighus.

Hvad for nogle skriveborde kan man vælge mellem?

Det første, du skal overveje, er, hvad du skal bruge det til – er det til skolen, arbejdet eller noget helt andet. Hvis det da er muligt. Her er det selvfølgelig vigtigt at vide, om det skal bruges på et arbejdsværelse, stuen, børneværelset eller i soveværelset. Det kan også bare være, at det skal være et aflastningsbord til alt muligt i hjemmet. Det vigtigste er bare, at det praktiske er i orden for, så du kan finde dig et, der passer lige præcis til dine behov. 

Der er selvfølgelig forskellige udvalg at vælge mellem. Hvad end det er et hjørnebord, som også giver lidt ekstra plads, et hæve/sænkebord, så du også kan stå op (vigtig detalje!), et regulær skrive, som placeres på af en lige væg eller endda et til gaming. Der er mange muligheder. 

Hvad er forskellen?

Der er forskellige forskelle er have in mente. Nogle skrivebord har mere plads til opbevaring, enten fordi de er store, eller fordi er nogle låger til opbevaring. Dette kan være vigtigt for dig, der bruger skrivebordet til skolen eller arbejdet, da man ofte skal bruge mange redskaber hertil.

Samtidig er der hæve/sænkebordet, som der blev nævnt tidligere. Det er ikke alt for sundt at sidde ned i for lang tid, især ikke, hvis man har en dårlig ryg, så muligheden for at hæve bordet og stå op er en fantastisk tilføjelse. Men det er selvfølgelig op til dig, om dette betyder noget. 

Nogle skrivebord er også børnesikret, blandt andet mange af dem ved Daells Bolighus. Dette kan selvfølgelig være meget rart, hvis du/I har små børn, så du/I ikke behøver at bekymre dig/jer.

Hvad synes jeg? 

Jeg kan personligt godt lide de mere simple skriveborde, for eksempel, de to skrive borde, Newcastle og Seaford, fra Daells Bolighus. Men det også mere det æstetiske, som jeg kigger på, hvilket ikke altid er det mest hensigtsmæssige. Men den mindre plads er der trods alt løsninger til, endda også ved Daells Bolighus.