Sådan opnås de bedste resultater indenfor it løsninger

En af de IT-løsninger, der findes mange udbydere af, er løsningen på, hvor din virksomheds data skal placeres.

Den mest “gammeldags” løsning er den løsning, hvor serveren er fysisk placeret på virksomheds adresse. Denne løsninger dog heller ikke at foretrække, idet alt vedligehold ligger direkte hos virksomheden.

Vil du gerne slippe for alt, der hedder vedligehold samt andre bekymringer omkring din server, kan du vælge en hosted IT-løsning. Her lejer du plads på en IT-leverandørs server, men kan stadig tilgå alle dine data via en netværksforbindelse.

Endelig er der også cloud-løsningen, der på mange måder minder om den hostede IT-løsning. I en cloud-løsning vil man dog i stedet leje serverplads hos en noget større leverandør, eksempelvis Microsoft.

Udgangspunktet for alle IT-løsninger er altid at forbedre din forretning, hvorfor det også er vigtigt at vælge den rigtige it løsning fra starten. Det kan blive dyrt at vælge den billigste løsning fra start, for så inden for kort tid at skulle opgradere eller flytte det hele over på den “rigtige” it-løsning.

Skalerbare løsninger

Vælg altid en løsning , som nemt kan skaleres, uden yderligere omkostninger ( bort set fra den større løsning, som der selvfølgelig skal betales for). De fleste cloud løsninger kan nemt opgraderes uden de store problemer, ganske enkelt bliver der blot allokeret yderligere ressourcer og så er i kørende, uden at bemærke ændringerne. Cloud løsninger har også den fordel, at sikkerheden ofte er væsentlig forbedret, desuden er det ofte, som tidligere nævnt, rigtig store firmaer som tilbyder disse løsninger Fx. Microsoft, Amazon & Google for blot at nævne nogle af disse.

Når virksomhedens it løsning alligevel skal hostes i skyen, eller hvilken løsning som nu måtte vælges, så er det oplagt at få styr på mail og kalender funktionen i samme omgang. Hertil er Microsoft Office 365 et rigtig godt bud. Her får man rigtig meget plads som standard, fuld synkronisering mail, kalender aftaler og kontaktpersoner i realtid via EAS. Detter er på tværs af alle firmaets enheder, uanset hvilke fabrikat i som virksomhed har valgt at benytte jer af til telefoner, computere m.m.

Vælger man at benytte office 365 er der desuden mulighed for intent mindre end 1000GB plads i skyen, dette opnås ved at benytte ondrive, som er en integreret del af microsoft og derfor altid giver nem adgang hertil. Med Onedrive er det nemt at gemme, organisere og dele dine dokumenter. Dine filer er altid tilgængelige på alle dine enheder, overalt i verden.