Sådan kommer du i gang med at streame

Igennem de sidste par år er det blevet mere og mere populært at livestreame. I dag kan man streame præcis det man vil, og derved gøre sin stream til sin helt egen. Men hvordan kommer du i gang med at streame, hvis du gerne vil i gang? Det vil vi lære dig her i indlægget.

Find ud af hvad du vil streame

Det første skridt er, at du skal finde ud af hvad du vil streame. Hvis du f.eks. vil streame din daglige gåtur, så skal du bruge en telefon der kan klare dette. Vil du derimod streame at du spiller computerspil, så skal du bruge udstyret der er nødvendigt her. Find derfor hurtigt ud af hvad du vil streame.

Køb det nødvendige udstyr

Når du ved hvad du vil streame, så skal du ud at købe det nødvendige udstyr. Er det på en computer, så skal du bruge en kraftig nok computer, et webcam og en mikrofon. Derudover skal du sikre dig, at dit internet er hurtigt nok. Er det på telefon, så anbefaler vi, at du har to telefoner. En du streamer fra, og en du kan læse chat på m.m. Derudover skal du sørge for at have nok data.

Vælg din platform

I dag er det muligt at streame på flere forskellige platforme, hvorfor det er vigtigt, at du overvejer hvilke du vil streame på. Vi anbefaler, at du starter på enten Twitch eller Youtube, da det er de to mest populære streaming platforme. Det er her der er størst potentiale for at vokse, men også her det er testet bedst igennem.

Hvis du er teknisk, så kan du også opsætte din stream, så du streamer til begge platforme på én gang. Her skal du dog huske at være opmærksom på chatten begge steder, ellers vil folk hurtigt forlade din stream.

Vær dig selv eller lav en karakter

Du er nu klar til at begynde at streame. Når du er klar til dette, så skal du gøre dig nogle overvejelser om det indhold du vil lave. Vil du lave en stream, hvor du er en flippy karakter, eller vil du blot være dig selv? Der er fordele og ulemper ved begge dele, og der er mange streamere der har fået succes med begge dele. Du skal blot vælge det, som du mener passer bedst til dig, så vil du få den bedste oplevelse.