Rygstøtten ændrer din holdning for altid

Det kan være en god investering at købe en rygstøtte, hvis man har tendens til at falde sammen når man sidder. Det er hverken kønt eller til gavn for din krop på nogen måde. Man ser sjældent de kongelige eller fine damer sidde med krummet ryg. Det ses nemlig so at være uhøflig, når man sidder med krummet ryg. Og her er det at en rygstøtte vil kunne hjælpe.

  • Hjælper på smerter – Hvis man sidder længe på en stol, måske til et møde på arbejdet, i skolen eller i det private til et middagsselskab, så kan vi godt mærke det i ryggen efter noget tid. Vi begynder at prøve at sidde anderledes, at hænge på den ene eller anden side. Med rygstøtten på, vil du automatisk få den rette holdning, da den sidder og presser dine skuldre tilbage, så du får skidt brystet frem og rettet ryggen. På sigt, når man har vænnet sig til holdningen, vil det lindre smerter og uge blodgennemstrømningen markant.
  • Minder dig om en bedre holdning – Tro det eller ej, så vil rygstøtten give en god påmindelse om din holdning. Når man har brugt rygstøtten i starten, kan det godt virke lettere anstrengende, nogle får ondt i ryggen, men det er kun lige i starten. Netop fordi du ikke er vant til at rette ryggen. På sigt vil du kunne tage rygstøtten af, og automatisk sidde me ret ryg. – Det anbefales ikke at man har den på i mange timer til at starte med, men men at man mærker efter, og tage den af, når man føler smerte. Man bør heller ikke have den på i over 6 timer ad gangen.
  • Der findes flere forskellige rygstøtter på et danske marked, og det handler om at finde den rette for dig. Mange rygstøtte sidder kun omring skuldrene, mens andre går ned og holder om livet også. Nogen har ikke brug for at rygstøtten er så stor, andre har. Det er en individuel smagssag. Hovedsagen er, at den skal kunne rette  op på din holdning.
  • En rygstøtte er en god investering, fordi de færreste af os tænker over vores holdning i det daglige. Men som nævnt tidligere, kender vi alle til at man får ondt i kroppen når man sidder oprejst længe, hvis man ikke er vant til det. Der er rigtig mange fordele ved at rette ryggen, udover at man får en pænere holdning, mindre smerter, forøget blodcirkulation og meget mere.