Mousetrapper – sid komfortabelt ved computeren

Sidder du meget ved en computer i dagligdagen og på arbejdet? Ønsker du at gøre det så behageligt som muligt for dine hænder og fingre? Så bør du overveje at anskaffe dig en mousetrapper.

En mousetrapper er en fantastisk enhed, som hjælper dig til at forebygge arbejdsskader, og derfor bør alle med kontorarbejde have sådan en til rådighed. Disse består nemlig af en behagelig styremåtte med klik- og scrollefunktion, en behagelig håndledsstøtte, justerbart højdetilpasning og meget andet, som gør hele arbejdsdagen mere overkommelig for dine hænder.

Udvalget spænder bredt, og der er derfor garanti for, at der også er en mousetrapper som passer til din smag og behov. Du finder blandt andet den fantastiske Advance samt Advance 2, som er utroligr populære.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her din næste mousetrapper.

Stort udvalg af mousetrapper til dig

Du er med garanti i vildrede over, hvilken mousetrapper du skal vælge. Udvalget er også bredt, og derfor er det vigtigt, at du finder den, der passer til lige præcis dine behov.

Mousetrapper Advance 2.0 er en storsælger. Med hele 6 programmerbare knapper har du virkelig gode muligheder for at få din mousetrapper præcis, som du vil have den. Download softwaren MT Keys, så kan du nemt ændre alle knappernes funktioner og lægge standardtekster, brugerprofiler og meget mere ind.

Hvis du er til den mindre komplicerede, så er der også Mousetrapper Lite, som er basismodellen. Denne har enestående ergonomiske egenskaber med store, bløde håndledsstøtter i neopren, og så kan den nemt tilsluttes USB til din stationære eller bærbare computer.

Mousetrapper Prime er den seneste model, og den er resultatet af 20 års udvikling. Denne er ikke blot det bedste ergonimiske alternativ til din computermus. Den er også hygiejnisk med de aftørringsbare håndledspuder. Hvis du også er træt af ledninger på bordet, så er den trådløse Mousetrapper Prime med garanti løsningen.

Der er altså noget for enhver smag, og hvis du ønsker at gøre noget godt for dig selv og dine hænder, så er en mousetrapper en nem måde at gøre det på.