Magic the Gathering – det første Trading Card Game

Ønsker du at komme i gang med en populær hobby? Er du vild med kortspil, og kunne du tænke dig at prøve nogle forskellige slags? Så bør du prøve Magic the Gathering.

Magic the Gathering er et af de ældste og mest ikoniske kortspil på markedet. Det lagde bane for andre velkendte kortspil eksempelvis Pokémon. Spillerbasen indenfor Magic the Gathering vokser sig større og større, specielt med den nye online udgivelse, som gør spillet tilgængeligt på en helt anden måde end set før. Af netop denne grund er det aldrig for sent at komme i gang med dette fantastiske spil. Enhver person og spillegruppe kan nyde det, så saml nogle venner og kom i gang!

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her alt du skal bruge for at komme i gang med Magic the Gathering.

Uendelige muligheder med Magic the Gathering kort

Der findes utrolig mange forskellige produkter, som alle har forskellige formål til den enkelte spiller. Nogle af produkterne egner sig eksempelvis bedst til nybegyndere, og så er der andre produkter, som er gode til de erfarne spillere eller blot for samlere.

Hvis du er nybegynder kan du med stor fordel tage et kig på nogle “out-of-the-box” decks, som kan bruges med det samme uden nogen ændringer. Disse decks tilbyder en god og sikker start til det utrolig hyggelige multiplayerformat og er derfor den bedste anbefaling til nybegynderen. Derefter kan man løbende lave opgraderinger på sine decks, således at de bliver helt personlige.

Magic the Gathering har også tre forskellige booster pakker, som alle har vidt forskellige betydninger for spilleren. Du finder blandt andet “Draft Booster pakken” som egner sig til en optimal drafting og sealed oplevelse. Der er også “Set Booster pakken”, som er designet til at udvide din samling og give en gennemgående oplevelse af et nyt sæt.

Du kan også med stor fordel vælge et Bundlet, som tager lidt af hvert og putter det hele i en boks. Dette er et af de mest populære produkter.

Uanset hvad du mangler til dit Magic the Gathering spil, så er der stor chance for, at du finder det blandt det store udvalg.