Køb Magic the Gathering hos Next Level Games

Magic the Gathering er det ældste og mest ikoniske kortspil på markedet, da det i 1993 blev udgivet af Richard Garfield. Magic the Gathering er det kortspil som lagde grund for de andre kortspil som vi i dag kender som Pokemon, Yu-Gi-Oh eller andre, alle disse spil stammer fra ideen som blev baseret på Magic the Gathering. Magic the Gathering vokser sig større hvert år, og især nu med den nye online udgivelse – Magic the Gathering Arena, hvilket gør spillet tilgængelig på en helt ny måde. Hos Next Level Games kan du finde et stort udvalg af Magic the Gathering, så derfor kan du med sikkerhed finde det du leder efter, når du har brug for det.

 

Magic the Gatherings tre Booster pakker

Magic the Gathering har en bred kollektion af produkter, som tjener forskellige formål, så derfor skal man overveje når du køber spiller. Nogle af produkterne passer på nye spillere, andre erfarne spillere og nogen som samlere. Det handler derfor om at finde ud af hvilket formål man har med Magic the Gathering.

Magic the Gathering Booster pakke

Magic the Gathering har 3 forskellige booster pakker.

Magic the Gathering Draft Booster pakke

Den første er Draft Booster pakken som bruges til drafting og sealed spil. Boosteren er designet for den bedste mulige oplevelse med drafting og sealed, som er en af Magic the Gatherings mest populære formater, hvor selve ideen er at du spiller med det du åbner.

Magic the Gathering Set Booster pakke

Den næste Booster pakke er Set Booster pakken, som er designet til at udvide din samling og er til dig der godt kan lide oplevelsen bare at åbne pakken fremfor drafting. Derfor har Set Booster pakken lidt mindre kort, men flere rares og foils i hver pakke. Derfor henvender den her pakke sige mere til den som gerne vil udvide sin samling og hygge sig med at åbne pakker, der giver ny spændende kort til samlingen.

Magic the Gathering Collector Booster pakke.

Den sidste Booster pakke er Collector Booster pakken, der ligesom Set Boosteren, har fokus på personen der godt kan lide at åbne booster pakker for hyggens skyld. Forskellen på de to pakker er dog at Collector pakken er mere målretter med samleren, hvor Set Boosteren er mere målrettet mod spilleren. Derfor passer den pakke mere til den hardcore samler som elsker at have dyre kort. Til den lidt mere gængse spiller vil en af de to andre pakker passe bedre.