Hvorfor er gode løbesko så vigtigt, når du løber?

At bruge løb som sport eller motion er genialt. Det er nemt at komme i gang, og du kan altid gøre det, når det lige passer ind. Med mange andre sportsgrene skal man få sit liv til at passe sportsgrenen. Dette er tydeligt ved de forskellig hold, man kan deltage på i dit lokale fitnesscenter eller, hvis du går til for eksempel håndbold og fodbold. Der er træning 2 gange om ugen, og hvis ikke det passer ind i din hverdag, må du enten ændre din hverdag, så det passer eller finde en anden sportsgren. Dette er ikke et dilemma, som du vil stå med, hvis du bruger løb som motion.

Hvem kan løbe?

At løbe er en sportsgren som godt kan dele vandene lidt. Nogle løber fordi at de oprigtig elsker det. Det giver noget ro til hovedet og er for nogle nærmest terapeutisk. For andre er løb noget, som skal overstås. Det er altså noget, man gør for at holde sig i gang, men ikke fordi at det er sjovt. Og så har vi selvfølgelig også dem, som aldrig kunne drømme om at løbe en tur. Til spørgsmålet om alle kan løbe, så er der ikke noget direkte svar. Som udgangspunkt kan de fleste bruge løb som motionsform, men løb er meget hårdt for især lænd, hofte og knæ.

Få det rigtige udstyr

For mange sportsgrene er udstyret måske ikke så vigtigt, da du for eksempel sagtens kan spille godt fodbold i en billig fodboldstøvle, men når det kommer til løbesko, er det lidt en anden ting. Det er nemlig utrolig vigtigt for din krop, at du investerer i nogle gode løbesko, da du belaster dem og din krop en del, når du løber, så det er vigtigt, at skoene støtter dig optimalt, hvilket du finder i løbeskoene Asics Gel Nimbus.