Her bør din næste rideferie være

Er din ferie kun rigtig god, hvis du får lov til at ride igennem den på hesteryg?

Det giver rigtig god mening, for lad os være helt ærlig. Der er ikke noget bedre end at ride igennem smukke landskaber, mens man kommer helt tæt på et prægtigt dyr, som man får et nært forhold til.

Der er dog et land, der er bedre end andre, når snakken falder på en rideferie. Her tænker vi naturligvis på Island, og herunder kan du læse mere om, hvorfor du skal vælge en rideferie i Island.

Oplev islænderen i sit naturlige habitat

Den islandske hest – i folkemunde kaldet en islænder – er en efterkommer af de heste som vikingerne tog med, da de bosatte sig i Island for over 1000 år siden. Gennem tiderne var det barske klima på Island med til at forme hestene til kompakte og nøjsomme, hvilket har gjort den til en meget hårdfør race.

Derfor er Island naturligvis også det helt rigtige sted at ride på en islænder – uanset om det er første gang eller femte gang, du sætter dig op på en hest af den race.

Her kan man virkelig opleve de islandske hestes mangfoldighed i dets naturlige miljø, og få et indblik i, hvordan islændinge rejste i gamle dage med en frit løbende hest.

Smukt og varierende landskab

Når du sidder på din islænder i Island, så går det hurtigt op for dig, hvorfor det er den helt rigtige destination.

Her bliver du nemlig mødt af et smukt landskab, der varierer fra meter til meter, og hvor du kan opleve utrolig mange fænomener, som man normalt ikke finder inden for så kort afstand.

I Island kan du nemlig ride fra vulkaner til bjerge og videre over til smukke vandfald og betagende gletsjere. Det er i sandhed et land, hvor du får den ene oplevelse efter den anden.

Hvis det lyder som noget for dig, så er det bare med at hoppe i sadlen på en rideferie i Island.