Hempel maling – den perfekte maling til din båd

Hempel er et anerkendt og velrenommeret brand, når det kommer til maling til både. Hempel maling er perfekt til beskyttelse af skibet mod de forskellige vejrpåvirkninger, som vores nordiske vejr kan byde på. Hempel forstår behovene hos de mest krævende brugere, og de ved, at sikkerhed og holdbarhed er altafgørende. Derfor kan du trygt stole på denne type maling, når du ønsker at give din båd en langvarig beskyttelse og en fantastisk nyt look. Lyder dette som noget for dig, og står du måske også overfor at restaurere din båd, så køb Hempel maling her

Derfor skal du vælge maling fra Hempel 

Hempel maling har et stort udvalg af forskellige typer maling, alt fra primere til dekorative finish. Det betyder, at uanset om du ønsker at male skroget, undervandskrog, dæk, rig, eller noget helt andet, så har Hempel det rigtige produkt til dig. Og uanset hvilken type maling du vælger, kan du være sikker på, at de er af høj kvalitet, lang levetid, og beskyttelse mod de almindelige korrosionsfaktorer såsom sol, vand og øvrige vejrforhold. 

Anvend Hempel maling på mange forskellige materialer 

Den mest populære af de Hempel-produkter, der anvendes i Danmark, er antifouling-malingen. Denne maling sikrer, at der ikke vokser alger, ophobes tang og lignende på bådens bund, hvilket kan give nedsat hastighed og dårlig manøvredygtighed. Derfor er det vigtigt, at denne type maling benyttes regelmæssigt til vedligeholdelse af bådens bund. Hempel maling er også velegnet til adskillige forskellige materialer, bl.a. træ, stål, og glasfiber. Det betyder, at du med den rette type maling kan sikre god beskyttelse og lang levetid til dit skib. Uanset om du er på udkig efter en maling, der er nem at påføre, tørrer hurtigt, eller en maling med et langvarigt resultat, så har Hempel en variant til dit behov. Som du kan se, er Hempel maling en fantastisk løsning, når det kommer til maling af din båd. Hempel har et stort produktudvalg, der sikrer god beskyttelse og lang levetid på dit skib. Udvalget af forskellige typer maling betyder også, at du kan finde lige det produkt, der passer til dit behov og de specifikke krav til beskyttelse af dit skib. Og endelig er produkterne fra Hempel også miljøvenlige, så du kan sikre beskyttelse af dit skib og vores miljø på samme tid. Så gå på opdagelse i det store Hempel-sortiment, og find den rette maling til din båd i dag.