Gå i krig med pokemon kort

Pokemon-kort er ret populære, men Pokemon-kortsamlere bør være opmærksomme på risikoen ved at købe Pokemon-kort. Pokemon kort kan miste deres værdi, hvis de bliver beskadiget eller slidt op. Hvis du køber Pokemon-kort, der allerede er beskadiget, kan din Pokemon-kort-samling hurtigt miste sin værdi.

Den første og vigtigste måde at beskytte Pokemon-samlekort på er at bruge beskyttende sleeves på dem. Du kan købe hundredvis af forskellige slags beskyttelses sleeves til ret billige priser online eller i enhver butik, der sælger pokemon-udstyr. Sørg for at købe nok af hver enkelt slags sleeve til at sikre, at alle Pokemon-kort i dit spil er fuldt beskyttet (f.eks. Pokemon-dækket indeholder 60 Pokemon-kort, du skal købe mindst 3 sleeves af hver slags). Pokemon-kortspillet kræver, at spillerne blander deres Pokemon-deck konstant, så det er vigtigt, at Pokemon-kortene ikke bliver beskadiget på grund af for mange bøjninger. Mange Pokemon-samlere beskytter også Pokemon-kortene med hårde etuier, før de putter dem i beskyttelses sleeves. Pokemon kort i hardcase kan ikke så let bøjes eller beskadiges, så Pokemonkortsamlere, der gør denne ekstra indsats, kan nyde Pokemonkortene i deres fulde min tilstand i længere tid. Mange Pokemon-spillere har også tomme Pokemon-kort sleeves, som de bruger til at opbevare Pokemon-kort, som de ikke ønsker at lægge i beskyttelses sleeves endnu – disse Pokemon-kort indeholder som regel sjældne Pokemon eller Pokemon, som spilleren kun ønsker at bruge nogle gange.

Brugte pokemon kort

Hvis du er interesseret i at købe Pokemon-produkter online, skal du vide, at de fleste onlinebutikker sælger en af to typer Pokemon-produkter: tidligere ejede produkter og helt nye produkter. Tidligere ejede produkter sælges til billigere priser end helt nye produkter, men nogle mennesker anser det for uetisk at samle Pokemon-byttekort, hvis de er blevet brugt af en anden person før.

Pokemon kort, der er blevet brugt af en anden person, er mere udsat for at blive beskadiget, da den tidligere ejer kan have bøjet dem, revet dem i stykker eller spildt klæbrig væske på deres Pokemon kort. Hvis du ikke er sikker på, om det er etisk forsvarligt for dig at købe Pokemon-produkter, der tidligere har været ejet, skal du sørge for at tale med din Pokemon-handelsklike om dine bekymringer, før du foretager Pokemon-relaterede køb.

Tænk dig om før du køber pokemon kort online

Nogle mennesker sælger også falske Pokemon-kort online. Køb aldrig Pokemon-byttekort fra sælgere, der ikke har specialiseret sig i at sælge Pokemon-varer, da de kan sælge falske Pokemon-kort i stedet for legitime Pokemon-byttekort. Ægte Pokemon-samlekortpakker indeholder et holografisk segl. Tænk dig derfor om når du køber pokemon kort online.