Forstå gaming på et højere niveau

De fleste gamere vil gerne opnå det samme her i livet. Netop at blive markant bedre til gaming. Men nogle gange skal du faktisk lave andet end at spille mere computerspil, hvis du gerne vil blive en bedre gamer.

Nogle gange har du brug for en større forståelse for selve spillet. Det er hele grunden til, at nogen er trænere for andre, fordi de ser spillet på en helt anden måde end os andre. Det samme kan du også gøre, også selvom du ikke vil være træner.

Bedre IT-forståelse

En lidt anderledes metode til at blive en bedre gamer er, at du får en bedre forståelse for, hvordan IT fungerer. Det kan virke mærkeligt, at det skulle være nødvendigt, men ofte kan du se det hele i et nyt lys, når du arbejder hårdt på noget. Derfor anbefaler vi, at du tager kurser i IT. Det kan være et kursus i Palo Alto.

Her er fokus især på firewall, og Palo Alto kan styrke hele netværket. Mange, der ender med at arbejde med gaming, gør det som IT-sikkerhedskonsulenter, og det er derfor vigtigt, at du har en god forståelse for det.

Se masser af gaming

Du ser sikkert allerede en masse spil computerspil, og det bør du gøre i endnu højere grad i fremtiden. Det er vigtigt, at du har en forståelse for, hvad det er, at andre gør, når de gamer.

Du bør se alle kampe på to måder:

  • Som om du er træner.
  • Som om at du er kommentator


Disse folk ser ikke på en kamp på samme måde, men begge dele er gode til at få et ekstra led i din gaming uddannelse. Læs bøger om hvordan du træner gamere. Søg information online. Brug denne viden når du ser gaming. Pludselig vil du opdage, at du selv bliver en bedre gamer.