Fire outfits til sommer og sandaler

Leder du efter inspiration til klæde dig chikt og fashionabelt selv i sommervarmen, hvor sandaler er det eneste stykke fodtøj, der virkelig dur? Så læs med her, hvor du får fire bud på outfits, der passer til sommervejret, som alle sammen kan parres med et par lækre sandaler!

Bohemevibes eller causal

Det første outfit giver de fedeste bohemevibes. Det er nemlig en let og luftig, blomstret maxi-kjole. Vælg en farve, der passer til dig og til sommerens farveskema og par dem med et par lækre Tamaris Sandaler i en farve, der går godt til kjolen. Du kan også beskytte hovedbunden og håret med en flot og stor stråhat, der bare skriger boheme! Beskyt øjnene og se smart ud imens ved at tilføje nogle store, ovale solbriller til looket. Et sådant outfit kan desuden bærer en masse smykker, så pynt dig endelig!

Outfit nummer to er noget mere casual i sit udtryk. Her skal du parre en hvid, kortærmet bluse med en højtaljet nederdel i en flot og spændende farve eller mønster. Til dette look, er det nederdelen er der kronen på værket, og derfor må sandalerne her gerne være tynde og simple og i en tone, der matcher din hudfarve.

Sporty eller farverig

Det tredje outfit er lavet til dig, der gerne vil være sporty selv i sommervarmen! Tag en tanktop på til et par højtaljede denimshorts og en lækker sportsrygsæk på ryggen, så du kan få noget for dagen. Her kan du vælge en farve i outfittet, du gerne vil lade være gennemgående og tage sandaler på i samme farve. Sandalerne må gerne være store, måske have en tyk sålpude i eller en tyk hæl!

Det fjerde og sidste outfit skriger af farver! Find en ærmeløs kjole med masser af farver på og match dem med en sandal med en flot hæl samt flotte og elegante smykker!