Derfor skal du vælge sko fra Ecco

Historien om det populære skomærke Ecco starter tilbage i efterkrigstiden. Her går en ung mand ved navn Karl Toosbuys rundt på Sjælland med store ambitioner, og efterhånden ligeså store armbevægelser. Han arbejder sig op fra arbejdet i en tørvemose,  bliver lærling hos en skomager og designstuderende om aftenen. Han ender i 1963 med at åbne sin egen skofabrik, der sælger de senere så kendte Ecco sko, og allerede i 1963 er omsætningen på over to millioner kroner. Allerede syv år senere er omsætningen tidoblet, og siden har Ecco bidt sig fast som et skomærke, der både signalerer tradition, innovation, kvalitet, komfort og funktionalitet.

Hele familiens skomærke

Familier er forskellige, og har selvfølgelig forskellig smag, Én af de mange fordele ved Ecco er dog netop, at du her finder et bredt udvalg, der både passer til kvinder, mænd, unge, og selvfølgelig også til de helt små størrelser. Uanset om I mangler funktionelle sko til hverdagen, vandresko til ferien eller noget helt andet, så finder I det med stor sandsynlighed hos Ecco. Der er altså ingen grund til at hele familien ikke kan fremvise deres lækre ecco sko næste gang I skal på familietur.

Plads til både nyt og gammelt hos Ecco

Mange har måske et billede af sko fra Ecco som nogle meget klassiske fodformede sko, der måske ikke helt udstråler en ny og moderne stil. Dette er dog et billede, der ikke længere har helt rod i sandheden, for ganske vist fås de klassiske fodformede sandaler fra Ecco stadigvæk, men der er også et væld af andre muligheder. Især efter 1990’erne har Ecco nemlig haft stor fokus på nyudvikling og fornyelse, og har således taget en masse initiativer i den forbindelse. Blandt andet har de udviklet forskellige nye skomodeller og teknologier, så Ecco i dag er meget mere end et støvet konservativt skomærke.

Lokalt mærke med global succes

Ecco startede som en mindre fabrik i Jylland, og det er stadig designerne i Tønder, som tegner de nye produkter, selvom firmaet har forskellige hovedsæder i hele verden. Ecco er nemlig et brand, der har dog vokset sig kæmpestort siden begyndelsen, og i dag nyder stor succes på verdensplan. Især hvad angår slidstærke, vandtætte og funktionelle  sko er Ecco garant for kvalitet, men du vil helt sikkert blive positivt overrasket over de mange muligheder når det kommer til sko fra Ecco.