Derfor skal din virksomhed bruge tæppefliser

Hvis din virksomhed er på udkig efter nyt gulvbelægning til jeres matrikel, så kan der ikke være meget tvivl om, at den første mulighed, du skal undersøge til bunds, er tæppefliser.

Uanset om den pågældende virksomhed er en bank, en skole, en restaurant, eller noget helt fjerde, så har tæppefliser utrolig mange fordele, som din virksomhed kan nyde godt af.

Men hvad er tæppefliser egentlig helt præcis? Det er heldigvis nemt at forklare og forstå. Tæppefliser er nemlig blot udskæringer af væg til væg-tæpper. Tæppefliser kommer for det meste i kvadratiske udskæringer, men de kan i visse tilfælde også fås som en form for planker.

Tæppeflisernes mange fordele

Men hvorfor er det så, at din virksomhed skal benytte sig af tæppefliser som jeres gulvbelægning? Vi har samlet 5 gode grunde, som du kan læse lige herunder.

1: Design det som du vil

Da tæppefliser bliver skåret i kvadratiske udskæringer, betyder det også, at tæppefliserne ikke har et fast design, som du skal holde dig til. Med et væg til væg-tæppe giver det sig selv, at det kun kan se ud på en måde. Tæppefliserne kan du dog placere, som du selv vil, og det giver dig mange spændende designmuligheder fra lokale til lokale.

2: Tæppefliser er det fleksible gulv

Tæppefliser giver dig også muligheden for at gøre et rum mere fleksibelt, da de kan monteres på stort set alle slags undergulve. Tæppefliser kan derudover også sagtens kombineres med andre slags gulvbelægning, hvis du foretrækker en kombination af to forskellige typer. Det kan for eksempel være trægulv, hvor du får mulighed for et rigtig godt match med tæppefliser.

3: De kan skiftes enkeltvis

Hvis du har investeret i et væg til væg-tæppe, og det går i stykker, hvad skal du så gøre? Så skal hele tæppet med stor sandsynlighed smides ud. Det besvær slipper du for med tæppefliser. Her kan du nemlig nøjes med at skifte den ene flise, der er blevet ødelagt. Fokuserer du meget på et specielt design, så kan du også altid skifte enkelte fliser her, så dit gulv får et nyt udseende løbende.

4: Det er godt for miljøet

Når du kun skal udskifte enkelte fliser løbende, så vil der naturligt være mindre spild. Det er som bekendt vigtigt for miljøet, og det er noget, mange virksomheder interesserer sig for i disse dage. Tæppefliser er desuden ekstremt slidstærke, og derfor udskiftes de ikke specielt ofte.

5: Det er godt for medarbejderne

Det er ikke kun miljøet, der bliver glad for tæppefliser. Det gør ens medarbejdere også. Tæppefliserne har nemlig akustikdæmpende og støjabsorberende egenskaber, der dæmper de lyde, som medarbejderne bliver udsat for dag ud og dag ind.