Counter Strike er det største indenfor gaming

De fleste af os har nok hørt navnet Astralis før. Dette skyldes at Astralis er et af verdens bedste Counter Strike hold – og så er det et dansk hold!

Gaming er ikke længere kun for sjov. Der er nemlig utrolig mange penge i det, hvilket har resulteret i, at det nu er den helt nye og store sportsgren. Counter Strike er ikke blot noget, man skal streame for at kunne følge med i. Det bliver nemlig nu vist i TV, og der bliver afholdt store turneringer i arenaer verden rundt. Hold fra hele verden kæmper om at være de bedste, og unge mennesker har i dag en drøm om at blive den næste store Counter Strike stjerne. I stedet for at gå til fodbold går mange, både piger og drenge, til Counter Strike, hvor man øver sig på at blive bedre og bedre. Spillet har eksisteret siden 90’erne, men er altså nu blevet til mere end et spil. Allerede i 2001 afholdte man den første store turnering, men det er altså først i 2013, at man kunne vinde store pengesummer i turneringen. Counter Strike betragtes som en af de mest indflydelsesrige spil i historien.

Du kan med god grund bevæge dig ind i Counter Strike verdenen eller noget andet indenfor gaming.

Astralis – superstjerne med et kæmpe brand

Som sagt er Astralis blevet de nye danske sportsstjerner, og de har ikke blot fans i Danmark men også i resten af verden. Astralis har flere gange optrådt til de store internationale turneringer, og har også vundet nogle stykker. Dette har altså givet dem status, som et af verdens bedste hold. Her laves også merchandise, som fans kan købe. Alt fra trøjer til sengetøj produceres ved hjælp af store sponsorater og det vilde image. Der er nok mange unge mennesker, som ønsker at spille på Astralis. Dette kan dog kun opnås med en masse øvelse og det helt rigtige gaming udstyr.
Gaming er altså ikke kun for sjov mere. Det er blevet en sportsgren, som er en drøm for mange at kunne leve af. Det er dog kun meget få, som rent faktisk kan leve af gaming. Dog er der stadig mange, som blot ønsker det sociale og hyggelige i at game, og som ikke tænker på at blive professionel, og derfor bliver gaming mere og mere populært.