Blå lys briller – beskyt dine øjne

Mangler du nogle nye briller? Ønsker du at beskytte dine øjne og sikre en stabil søvnrytme? Så bør du overveje at anskaffe dig nogle blå lys briller.

Det blå lys, der bliver udsendt fra dine elektroniske apparater som computer, telefon og tv, påvirker din produktion af melatonin. Melatonin er med til at sikre, at du får en stabil søvnrytme, og derfor påvirker det blå lys altså også kvaliteten af din søvn. Med blå lys briller har du mulighed for at blokere helt op til 90% af det blå lys, og du vil altså opleve en markant forbedring af dit søvnmønster og døgnrytme.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af blå lys briller.

Undgå skadeligt lys med blå lys briller

Vi bruger i gennemsnit op til 8 timer om dagen på at se på forskellige skærme. Hvis ikke vi arbejder ved en computerskærm, så sidder vi med telefonen i hånden, og om aftenen tændes tv’et typisk. Dette vil sige, at vi udsætter os selv for uendelige mængder af skadeligt blåt lys, som dine øjne ikke har noget filter til at beskytte dig i mod. Af netop den grund bør du anskaffe dig et par blå lys briller, der kan hjælpe dig i din hverdag, da de sørger for, at dine øjne er beskyttet dagen lang.

De mange fordele ved blå lys briller

Langt de fleste, der anvender blå lys briller, oplever, at deres nattesøvn bliver forbedret. Derudover oplever de også færre hovedpiner samt mindre ondt i øjnene. Dette er alt sammen noget, der er med til at gøre hverdagen lidt nemmere og mere overskuelig. Udover alle de praktiske fordele er blå lys briller utrolig smarte, da de er lavet i et stilfuldt design, som klæder enhver. Det tynde filter i glasset blokerer og absorberer de blå lysstråler, der udsendes fra dine skærme, uden at du lægger mærke til det, når du har dine briller på. Der er altså masser af gode grund til at anskaffe sig et par af disse lækre briller, og du kan med stor fordel tage et kig på udvalget, hvor der med garanti er nogle, der falder i din smag.