Alt du bør vide om gaming

Er du forælder til en gamer? Måske du selv er ny indenfor gamingens verden og ønsker at blive bedre? Uanset er du kommet til det helt rette sted. Lige her guider vi dig nemlig igennem alt det, du behøver at vide om gaming uanset, om du kender én, der gamer, eller om du selv ønsker at blive gamer. Det kan nemlig være utroligt svært at sætte sig ind i de mange spil, hvis ikke man har prøvet det før. Og derfor kan det også virke helt umuligt at skulle forstå gaming-verdenen – men der er heldigvis måder at gøre det lidt lettere på. Læs med her, eller besøg 110Gaming.dk, hvor du har mulighed for at læse meget mere om gaming.

Interessen for gaming stiger med hastige skridt

Gaming samt computerspil er faktisk én af verdens største industrier, og derfor er der heller ikke noget at sige til, at det kan være svært at finde rundt i. Interessen spreder sig desuden på tværs af aldersgrupper og køn, men den er naturligvis størst blandt børn og unge. Det er hele verdens nye favorithobby, og er på kort tid blevet lige så stor som fodbold og ishockey.

Du kan faktisk tjene penge på gaming

E-sport og gaming er altså en af verdens hurtigst voksende sportsgrene, og i dag findes der derfor også tusindvis af e-sportsudøvere på verdensplan. Det er ofte unge mennesker, der konkurrerer i de mange spil, og der er desuden ofte mange tilskuere – og ikke mindst store pengepræmier.

Disse ord skal du kende:

Her få du således en lille ordliste, der indeholder nogle af alle de udtryk, du bør kende, hvis du ønsker at starte på gaming, eller hvis du har et barn, der gamer meget:

Streame: Når nogen sender live, når de spiller.

Twitch: En platform, der kan streames fra. Her streamer gamere indhold, sender live, følger turneringer og meget mere.

Fortnite: Et gratis onlinespil fra 2017, som hurtigt blev verdens mest populære Battle Royale-spil. Spillet går ud på at være sidste overlevende spiller eller hold.

Noob: Nybegynder. CounterStrike: FPS-spil, der ofte forkortes CS eller CS:GO. Spillerne spiller typisk på 2 hold – her er der terrorister og antiterrorister. Det er det mest populære spil inden E-sport i dag.